Kategoriat
Kuolemanjälkeinen elämä Raamattu

Kuolemanjälkeinen elämä

Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio, samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat.

Kirje hebrealaisille 9:27-28 (PR38)

Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.

Johanneksen ilmestys 21:8 (PR38)

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?”

Evankeliumi Johanneksen mukaan 11:25-26 (PR38)

Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: ”Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?” Niin he sanoivat: ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi”.

Apostolien teot 16:30-31 (PR38)

tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi

Evankeliumi Markuksen mukaan 1:15b (PR38)

Sillä yksi on Jumala, Yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa,

Paavalin ensimmäinen kirje Timoteukselle 2:5-6 (PR38)